converse heren

Crisluijkx

New member
Dec 27, 2021
3
0
1
Converse's Weapon-silhouet was een vehicle de meest populaire basketbalschoenen toen het debuteerde within de jaren '80. Nu brengt Converse het classic model naar de moderne tijd als de nieuwe Weapon CX, die nu verkrijgbaar is. De Communicate Weapon verscheen voor een eerst op het basketbalveld in 1986, rond dezelfde tijd dat een ander bekend basketbalsilhouet zijn debuut maakte. Destijds was het wapen een onmiddellijke favoriet onder NBA-spelers, de sneaker werd op een bepaald second converse dames nederland in de jaren '80 door bijna elke grote speler in de competitie geadopteerd, en droeg zelfs bij aan de 's lang bestaande, legendarische rivaliteit tussen de Los Angeles La lakers en Boston Celtics.

Communicate Japan loopt voorop fulfilled de meest opwindende produces van het merk durante deze week hebben ze converse heren nederland hun nieuwste interpretatie van hun Chuck Taylor All-Star onthuld, nu uitgerust met React-middenzolen en een bovenwerk vehicle corduroy patchwork. De Throw Taylor All-Star heeft zijn populariteit de afgelopen twee jaar hernieuwd, aangezien zowel sneaker- als modetrends teruggaan naar retro en classic stijlen en klassieke silhouetten. Dus natuurlijk staat hun Converse Chuck aan hun kop van het peloton, nog steeds algemeen beschouwd als een van hun meest populaire schoenen déplacer tijden.

Converse en Children zijn terug met nog een exclusieve, in navolging van twee paar grijze sneakers van eerder ditgene jaar. Deze keer gaan ze voor een veel kleurrijkere look, door een Chuck 70 Patchwork ght converse koop online versieren in verschillende paisleypatronen voor bandana's. kleurstellingen durante nieuwe iteraties. Enkele vehicle de meest aanlokkelijke nieuwe versies van de klassieker zijn de verschillende patchworkvariaties.

Chris Gibbs' Union La staat momenteel aan hun top van de wereld. Met twee van hun meest populaire sneaker-releases within converse sale nederland twee jaar onder zijn riem, werkt de oprichter van de winkel nu samen met Converse, voor een speciale editie fulfilled "Harlem Toile" bedrukte Throw Taylor All Star. Bob Gibbs en het Union-team zijn aan het karnen samenwerkingsschoenen dit seizoen. Vehicle de extreem gehypte Michael jordan 4's tot hun Nike pas cher ACG Moc deze week, hun rol van Union moet nog worden vertraagd, durante deze maand is niet anders.